Teleconferinta pentru alegerea posturilor de medicii rezidenti E-mail
Teleconferinta rezidentiat Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Sibiu (DSP) organizează, în acest sfârşit de săptămână, la Facultatea de Medicină “Victor Papilian”, o teleconferinţă pentru alegerea, de către medicii rezidenţi, a posturilor şi locurilor de specialitate.

Teleconferinţa va avea loc în Sala de curs M.2.1, la etajul II al facultăţii de pe strada Lucian Blaga, nr. 2A. Alegerea posturilor va începe sâmbătă, de la ora 9, pentru domeniul farmaciei, ora 10, pentru medicină dentară, iar pentru medicină, intervalul va fi 12.30-21, distribuirea posturilor fiind reluată duminică, de la ora 9, pentru domuniul medicinei.

Candidaţii pot să se prezinte personal sau pot împuternicii o persoană care să se prezinte în locul lor. Candidaţii sau persoanele împuternicite care nu se prezintă în ziua şi la ora stabilită de DSP pentru alegerea postului sau a locului în specialitate şi a centrului de pregătire, pierd drepturile conferite de concurs. La alegere, candidaţii vor prezenta buletinul, cartea de identitate sau paşaportul aflate în termen de valabilitate. Împuterniciţii vor prezenta actul de identitate propriu (buletinul sau cartea de identitate) şi o împuternicire dată de candidat la notariat.

Reprezentanţii DSP Sibiu atrag atenţia candidaţilor că opţiunea exprimată în cadrul teleconferinţei este definitivă, nefiind permisă schimbarea acesteia.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav