Tema FITS 2010 ~ Intrebari E-mail
tema fits 2010 Directorul Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, în acelaşi timp directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, a anunţat, joi, că tema ediţiei din acest an a festivalului este „Întrebări”.

Cea de a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) se va desfăşura, în 2010, între 28 mai şi 6 iunie, potrivit directorului festivalului, Constantin Chiriac. Tema propusă pentru acest an este „Întrebări”. „Este un moment foarte bun pentru a ne pune întrebări, după şaptesprezece ani de existenţă. Consider că este un moment de cotitură în existenţa festivalului şi că este bine să ne întrebăm ce am făcut, ce este de făcut, să ne analizăm pe noi şi toată munca noastră”, a explicat Constantin Chiriac.

Actorul a ţinut să precizeze faptul că festivalul ve avea cel puţin aceeaşi dimensiune ca în ultimii doi ani, deşi bugetul este unul mult mai redus. „Bugetul pe acest an nu este unul foarte permisiv, fiind mai scăzut ca cel de anul trecut. Diferenţa bugetară este de 2 milioane de lei. Sperăm să găsim resurse proprii şi să încheiem proiecte care să ne ajute”, a spus Constantin Chiriac.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav