Terasele de pe centru se deschid in mai E-mail
terasele de pe centru cei care vor să amplaseze terasele pe Bălcescu, înainte de 15 mai, pot depune o cerere la Primărie, pentru o perioadă de minim două săptămâni * anul trecut, Primăria a încasat peste 577.000 lei din taxa de închiriere a domeniului public pentru cele 46 de terase sezoniere care au funcţionat în timpul sezonului cald *

Odată ce va veni vremea bună, sibienii vor putea să stea la o cafea pe terasele ce vor fi amplasate pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, începând din 15 mai şi până la jumătatea lunii octombrie, aceasta fiind perioada stabilită de regulamentul local privind funcţionarea teraselor sezoniere de pe domeniul public al municipiului Sibiu. Comercianţii care nu vor să aştepte luna mai pentru a-şi deschide terasele, pot cere Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat să le emită aviz şi pentru perioadele din afara sezonului, pe o perioadă de minim două săptămâni.

"Taxa de ocupare a domeniului public este de 2 lei/metru pătrat/zi pentru cei care doresc să amplaseze o astfel de terasă. Cererile se depun cu 15 zile înainte împreună cu documentele solicitate de Regulament la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat", spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.

Deja, există doi comercianţi care au depus cerere pentru obţinerea avizului de ocupare a domeniului public cu terase sezoniere. Săptămânile trecute, când vremea s-a încălzit şi a ieşit soarele, un agent economic şi-a amplasat câteva mese şi scaune pe centru, fără să aibă avizul pentru ocuparea domeniului public. Poliţia Comunitară i-a dat un avertisment, iar comerciantul s-a conformat.

Doar anul trecut, Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Primăriei Sibiu a încasat pentru cele 46 de terase sezoniere suma de 577.694 lei.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav