Teren pentru noi locuinte ANL E-mail
teren pentru locuinte Pentru a putea răspunde solicitărilor de spaţii locative şi a duce la îndeplinire strategia de construire a cât mai multe locuinţe pentru tinerii oraşului, Consiliul Local Tălmaciu a aprobat recent transmiterea către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, în folosinţă gratuită, a unui teren, unde va fi implementat un nou obiectiv de investiţii.
Concret, administraţia locală din Tălmaciu şi-a dat acordul pentru cedarea (pe perioada realizării investiţiei) unei suprafeţe totale de 4380 mp teren intravilan, proprietatea privată a oraşului, în vederea construirii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. În aceeaşi hotărâre (HCL nr. 191/2009) se menţionează că legislativul local tălmăcean va asigura, de la bugetul local de venituri şi cheltuieli, resursele financiare necesare finalizării execuţiei utilităţilor aferente construcţiilor (alimentare cu apă potabilă, canalizare, energie termică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi), până la recepţia locuinţelor.

Primarul oraşului Tălmaciu, Constantin Barbu, a fost mandatat de membrii Consiliului Local să reprezinte acest organism în raporturile cu Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi să semneze contractul de cedare a terenului pentru construirea viitoarelor locuinţe. Noile apartamente ANL vor fi edificate la ieşirea din oraş spre Sibiu, în zona Tălmaciu II.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav