Terrance in Summers out E-mail
terrance in Terrance Roberson este noul jucător al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu.

Acesta este născut pe 30 decembrie 1976, poartă 49.5 mărimea la ghete şi a sosit la Sibiu duminică spre luni, venind direct din America. El a şi efectuat deja două antrenamente cu "studenţii". Americanul se află pentru prima dată în România, aceasta fiind a noua ţară în care a evoluat ca baschetbalist. "Nu îi cunosc pe colegii mei, doar de Jason Smith sunt legat cumva pentru că am făcut acelaşi colegiu şi avem prieteni comuni însă personal nu îl cunoşteam înainte. Nici de echipă nu ştiu foarte multe lucruri, agentul meu m-a adus în România", spune Terrance.

Baschetbalistul povesteşte că s-a acomodat cât de cât cu jucătorii de aici, îi place atmosfera, iar sala Transilvania se află în top trei din cele mai bună săli pe care a jucat. "Am jucat în America în NBA, acolo a fost greu. Ultima dată am evoluat în Ucraina unde am şi câştigat campionatul cu echipa. Aici obiectivul meu este de a fi bun pe teren şi de a câştiga şi aici campionatul. Pentru asta luptă şi echipa. De antrenor, de Clavon, nu pot să spun prea multe pentru că nu îl cunosc foarte bine, deocamdată nu ştiu nimic. Am auzit doar că un jucător va pleca din cauza mea dar, ştiţi politica unui club, nu sunt eu de vină", a declarat americanul. Jucătorul a mai spus că are contract pentru un sezon cu CSU. Rob Summers, baschetbalist venit la echipa de pe Cibin în vara acesta, în perioada de transferuri, va pleca azi de la club iar Terrance îi va lua locul. "Cel mai bun baschet este în Italia însă am auzit că şi aici nivelul a crescut în ultimii ani" a încheiat Terrance Roberson.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav