The Legends of The Black Top nu mai vin la Sibiu E-mail
The Legends of the Black Top nu mai vin Evenimentul care ar fi trebuit să încânte sibienii iubitori de baschet, în acest sfârşit de săptămână, a fost amânat din cauza accidentării a doi jucători, într-unul din meciurile susţinute în SUA. Sibienii vor putea, în contul biletelor deja cumpărate, să îşi vadă favoriţii pe 11 noiembrie, la Bucureşti.

Din cauza accidentarii a doi dintre jucatorii echipei AND 1, evenimentul de baschet “The Legends of The Black Top” s-a amânat, la Sibiu. „Se pare că programul extenuant al echipei a fost de vină pentru accidentarea destul de serioasă a celor doi baschetbalişti: The Professor şi The Air Up There, în cadrul unui meci avut zilele trecute în SUA. Pana la decizia unui diagnostic favorabil din partea medicilor echipei, s-a decis anularea oricărui meci la care echipa urma să joace”, explică organizatorii.

Legendele baschetului vor putea fi, totuşi, văzute, în 11 noiembrie, la Sala Polivalentă de la Bucureşti.

Fanii din Sibiu care au cumpărat, deja, bilete şi nu pot ajunge la eveniment la data anunţată mai sus, îşi vor putea recupera banii în perioada 15 septemrbie-7 octombrie, de la casele de bilete ale locaţiei unde au fost achiziţionate. Cei care şi-au cumpărat biletele de pe www.re5pect.ro, îşi pot recupera banii sunând la 0733.22.88.55, în aceeaşi perioadă.

Persoanele care au achizişionat bilete prin intermediul www.bilete.ro şi doresc să renunţe la bilete şi să recupereze contravaloarea biletelor achiziţionate (fără taxele de curierat sau de transfer bancar - conform condiţiilor de vânzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria Bilete.ro sau la sediul www.bilete.ro din Bucureşti, prezentând biletele achiziţionate şi codul comenzii de bilete, în perioada 15 -30 septembrie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav