the sisters of mercy canta la Artmania E-mail
the sisters of mercy Stilul Rave face legea în prima zi de Artmania: the sisters of mercy poposesc în Piaţa Mare pe 13 august*

Cu câteva zile în urmă, Kamelot era prima trupă care le dădea rockerilor întâlnire la Artmania, în Sibiu. the sisters of mercy se alătură festivalului şi urcă pe scenă în prima zi de concerte rock, promiţându-ne un show Rave în toată regula. "Cu luminile din scenă inspirate de marele Big-Bang, inventând pe parcurs şi atmosfera stilului “Rave”, the sisters of mercy nu au niciun motiv pentru a reduce motoarele şi vor concerta în forţă chiar pe 13 august, la ARTmania FESTIVAL 2010. Piese noi formează acum aproape jumătate din orice concert Sisters, chiar dacă hiturile clasice se bucură în continuare de viaţă în prestaţiile trupei", arată organizatorii festivalului într-un comunicat de presă.

the sisters of mercy a fost înfiinţată în anul 1980 şi de atunci a fost o prezenţă constantă pe scene din Europa şi America, chiar dacă a trecut prin multe schimbări în componenţa formaţiei. Biletele pentru Artmania pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.ticketpoint.ro adăugând la preţurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%. Până în 30 aprilie, biletele pot fi achiziţionate la preţul de 70 lei pe zi, iar abonamentele - la 110 lei. În perioada 1-31 mai, preţurile sunt următoarele: 80 lei/bilet şi 140 lei pentru abonamente. Între 1 iunie - 12 august, fanii Artmania trebuie să achite 90 pentru un bilet şi 160 lei - pentru abonamente, iar între 13-15 august, un bilet costă 110 lei pe zi, iar un abonament- 180 lei.

ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu. (M. S.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav