Tichete sociale pentru pensionarii Mediasului E-mail
tichete sociale Veste cât se poate de bună pentru 832 de pensionari medieşeni cu venituri mici. Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mediaş va oferi în preajma zilei de 8 Martie, tichete sociale pentru acei vârstnici ale căror pensii nu depăşesc 500 de lei. „În şedinţa Consiliului Local din luna februarie se va discuta proiectul de hotărâre privind acordarea unui ajutor material constând în tichete sociale în valoare de 100 de lei, pensionarilor cu venituri de până la 500 de lei pe lună.

Tichetele vor fi acordate cu ocazia Zilei de 8 Martie. De aceste tichete sociale vor beneficia un număr de 832 de pensionari medieşeni”, ne-a spus Alina Ştefan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, tichetele sociale urmează să fie distribuite pensionarilor în prima săptămână a lunii martie.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav