TIFF 2011 vine la Sibiu intre 15 si 19 iunie E-mail
TIFF 2011 vine la Sibiu Ediţia cu numărul zece a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc între 3 şi 12 iunie, la Cluj-Napoca. La Sibiu, TIFF se va desfăşura între 15 şi 19 iunie.

La fel ca în anii trecuţi, după ediţia din Cluj, sibienii vor putea urmări, între 15 şi 19 iunie, o selecţie a filmelor din programul TIFF 2011. Festivalul a poposit aici, pentru prima oară, în 2007, când Sibiul era Capitală Culturală Europeană.

Echipa Tiff a anunţat şi deschiderea înscrierilor exclusiv online pentru Competiţia Oficială a Festivalului, pentru competiţia Umbre - Scurtmetraj şi pentru secţiunea Zilele Filmului Românesc - Lung şi Scurtmetraj.
Competiţia oficială TIFF este rezervată regizorilor aflaţi la primul sau al doilea film de lungmetraj din carieră. Secţiunea Umbre - Scurtmetraj este dedicată scurtmetrajelor de maxim 20 de minute, cu temă horror/ thriller/ bizar. Zilele Filmului Românesc sunt o selecţie competiţională de lungmetraje şi scurtmetraje româneşti sau cu participare românească realizate recent. Toate filmele propuse pentru înscrierea în competiţiile TIFF trebuie să fi fost produse după data de 1 ianuarie 2009.

Data-limită de trimitere a DVD-urilor pentru preselecţia Competiţiei Oficiale şi a Competiţiei Umbre - Scurtmetraj este 15 februarie, iar pentru secţiunea Zilele Filmului Românesc - 15 martie (data poştei). Plicurile trebuie trimise prin curier, pe adresa Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, cu menţiunea secţiunii pentru care sunt înscrise.

Ediţia din 2010 a TIFF a adunat, în cele cinci zile de proiecţii, peste 10.000 de spectatori la proiecţiile din Piaţa Mică, Centrul Cultural Habitus şi Teatrul de Vară din Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav