Trafic sugrumat E-mail
Trafic sugrumat Toamna aceasta se anunta un cosmar pentru soferii sibieni. Primaria a deschis santiere pe mai multe strazi din oras si a programat alte lucrari inainte ca cele aflate in derulare sa fie finalizate. Pana la 30 noiembrie, circulatia se va desfasura cu mare greutate, traficul fiind restrictionat in multe cartiere din oras. In paralel, se lucreaza la refacerea retelei de canalizare, asfaltari si marcaje pentru parcari.
Strada Morilor este un adevarat cosmar pentru soferii care sunt nevoiti sa traverseze zona.

Comisia de circulatie de la nivelul Primariei Sibiu anunta o serie de lucrari ce vor avea loc in urmatoarele saptamani pe mai multe strazi din oras. In conditiile in care strazile Rusciorului si Filarmonicii sunt inchise circulatiei, iar pe Morilor se circula foarte greu. Nici strada prof. Ioan Moga nu a fost ocolita de drumari. Aici, lucrarile de extindere a retelei de gaz au impus conditii de circulatie in regim de santier. Lucrarile au inceput luni si se vor finaliza, conform reprezentantilor Primariei, abia la sfarsitul lunii.

Sapaturi pentru canalizare

Un nou santier se va deschide pe strada Campului, unde firma Sistem Yapi va executa lucrari pentru introducerea canalizarii menajere. Avand in vedere ca aceasta strada este ingusta, iar sapatura va fi foarte adanca, a fost luata decizia inchiderii totale a strazii, insa pe tronsoane de lucru. Aceste lucrari vor demara in data de 18 septembrie, urmand a fi finalizate pana la 30 noiembrie. Intr-o situatie similara se afla si strada Bahluiului, unde se lucreaza in prezent la reteaua de canalizare. Strada va fi inchisa incepand de astazi, 17 septembrie, iar lucrarile se vor incheia pana la data de 10 octombrie. Lucrari la reteua de canalizare se vor executa si pe strada Malului, incepand din acest sfarsit de saptamana, insa circulatia va fi permisa, in conditii de santier. Odata cu finalizarea lucrarilor in zona Pietei Cibin, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat va incepe trasarea de locuri de parcare pe strada Darstelor. Aici vor fi marcate 52 de locuri de parcare laterale, pe ambele parti ale strazii.

Asfaltari in Turnisor

Circulatia va fi „gatuita", incepand de luni, 21 septembrie, si pe Soseaua Alba Iulia. Drumarii de la SC Drumuri si Prestari Constructii SA vor reface carosabilul distrus in urma lucrarilor de canalizare executate pe un tronson al soselei. Lucrari la carosabil vor fi realizate si pe strada E.A. Bieltz, in cadrul reabilitarii si modernizarii complete a acestei strazi. Pentru a permite asternerea stratului de binder, traficul va fi complet inchis in perioada 21 - 26 septembrie, accesul fiind permis doar riveranilor. Lucrarea este executata de SC Comtram SA.

Parcari pe Calea Dumbravii

Saptamana viitoare, SPADPP va incepe trasarea de locuri de parcare pe Calea Dumbravii, intre sensul giratoriu cu bulevardul Mihai Viteazu si Cimitirul municipal. Acestea vor fi trasate lateral, pe ambele parti ale strazii, pana la poarta 1 Tursib, iar de acolo doar pe partea stanga a strazii. Vor fi create, in acest fel, aproximativ 110 locuri de parcare. O modificare in privinta modalitatii de parcare va fi realizata si in zona Pietei Unirii, pe strada Emil Cioran. In prezent, aici parcarea se face perpendicular pe trotuar, iar in urma modificarilor ce vor fi aduse parcarea se va realiza oblic. Numarul locurilor de parcare va creste, astfel, la 78.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav