Traficul greu a fost interzis pe Valea Oltului E-mail
traficul greu interzis pe Valea Oltului Drumurile din sudul ţării au fost ieri impracticabile. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere din judeţele Vâlcea şi Argeş au cerut colegilor de la Sibiu să nu lase maşinile de mare tonaj să circule spre Valea Oltului. Echipaje de poliţişti sibieni au fost, ieri, în zona Veştem, acolo unde au oprit maşinile de tonaj mare şi le-au recomandat şoferilor să urmeze DN 1, Braşov - Bucureşti pentru a ajunge în Sud.

"Am avut două echipaje la intersecţia DN 1 cu DN 7. Recomandarea care s-a făcut şoferilor a fost să rămână în parcare la Sibiu, pentru că, temporar, în Vâlcea şi în Argeş erau probleme de trafic. În caz excepţional, s-a putut urma DN 1, Braşov - Bucureşti", a spus Bogdan Maxim, din partea Serviciului de Poliţie Rutieră Sibiu.

Starea vremii va influenţa, săptămâna aceasta, acţiunile de prevenire ale Poliţiei Rutiere la Sibiu. Pentru că nu se poate şti cum va influenţa vremea drumurile naţionale, poliţiştii de la Rutieră sunt mereu în gardă pentru a preîntâmpina eventuale blocaje în trafic sau accidente. L. B.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav