Transilvania sub asediu E-mail
transilvania sub asediu În această seară, începând cu ora 20.30, se desfăşoară, în Palatul Sporturilor "Transilvania", Klash "Noua Generaţie de campioni în ring", al cărei meci–vedetă e cel dintre Adrian "Ursul Carpatin" Stoiţi (Kudokai Atlassib) şi Cătălin Zmărăndescu.

Palatul Sporturilor "Transilvania" găzduieşte, în această seară, de la ora 20.30, un spectacol sportiv de excepţie, Klash "Noua Generaţie de campioni în ring". Cătălin Zmărăndescu, Nicu Dascălu, Miodrag "Gentleman" Olar, Mihai Barbu, Adrian "Ursul Carpatin" Stoiţi, Marius Tiţă sau Constantin Paşniciuc sunt doar câţiva dintre cei care vor urca în ring. Evenimentul debutează cu 5 lupte "de încălzire", printre acestea numărându-se un meci demonstrativ de wrestling între două fete, un show promovat de Luis Lazarus, un altul de kickboxing între sibianca Ramona Ardeş (Kudokai Atlassib) şi ieşeanca Andreea Călin, precum şi unul de copii, unul dintre protagoniştii acestuia din urmă fiind un sportiv sibian, Albert Crucian.

După aceste 5 prime lupte urmează cele 8 din "Main Event", ordinea fiind următoarea:
Meci Colţul albastru Colţul roşu Stil
01. Octav Ivan Constantin Paşniciuc K1, - 70 kg
02. Sorin Radu Bogdan Stoica K1, - 83 kg
03. Anghel Cardoş Marius Tiţă K1, - 72,5 kg
04. Răzvan Avasiloaie Ioan Pascu K1, - 82 kg
05. Roland Voros Mihai Barbu K1, - 72,5 kg
06. Cătălin Dănăilă Miodrag Olar K1, - 72,5 kg 07. Gabor Czinke Nicu Dascălu K1, - 81 kg
08. Adrian Stoiţi Cătălin Zmărăndescu MMA, +91 kg.


Aseară, la Hotelul Ramada, a avut loc cântarul oficial, ocazie cu care luptătorii ce vor intra în această seară în ring au avut posibilitatea de a se afla faţă în faţă. Cătălin Zmărăndescu a fost extrem de relaxat pe perioada întregului eveniment de aseară. "Meciurile, pentru mine, e ca şi cum aş merge la masă, să mănânc. Va vedea şi el (n.a. Adrian Stoiţi) să te lupţi cu un bătrân. Sunt bătrân, într-adevăr, dar sufletul mi-e tânăr", a afirmat Zmărăndescu. La rândul său, "Ursul" Stoiţi a afirmat că este încrezător înaintea meciului cu mult mai experimentatul său adversar de astăzi. "Este un adversar experimentat, dar dorinţa mea de victorie cred că îşi va spune cuvântul", a afirmat Stoiţi. Cei care încă nu au apucat să-şi procure bilete pentru acest eveniment o mai pot face şi în seara aceasta, la casieria Sălii "Transilvania". Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav