Transplant de organe la Spitalul din Sibiu E-mail
Tansplant de organe O nouă intervenţie de prelevare de organe pentru un transplant va avea loc marţi, 27 octombrie, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Operaţia va fi realizată de medici din Bucureşti şi Cluj.

În cursul zilei de astăzi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va avea loc o nouă intervenţie de prelevarea de organe de la donator aflat în moarte cerebrală.

Donatorul, o tânără de 28 de ani, din Judeţul Vâlcea, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu în data de 24.10.2009, după ce a suferit un anevrism cerebral. Pacienta a fost internată trei zile în cadrul Secţiei ATI, iar starea sa s-a înrăutăţit şi în cursul nopţii s-a declarat moartea cerebrală. Intervenţie de prelevare de organe va fi efectuată de echipe de medici din Bucureşti şi Cluj Napoca şi se vor prelevate ficatul şi rinichii.

În cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu s-au mai înregistrat alte trei intervenţii de prelevare de organe de la pacienţi aflaţi în moarte cerebrală.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav