Treceri de pietoni inteligente E-mail
Treceri de pietoni mai inteligente Primăria va amenaja, până la finalul anului, treceri de pietoni vopsite special şi prevăzute cu lumini intermitente, scopul acestora este să crescă siguranţa pietonilor

Mai multe intersecţii din Sibiu, aflate în zone intens circulate vor fi reamenajate, iar trecerile de pietoni vor fi vopsite într-un mod special şi prevăzute cu lumini intermitente.
„Cred că în acest fel oferim o mai mare siguranţă traficului pietonal în zone foarte intens circulate. Volumul de trafic din Sibiu este unul destul de mare, motiv pentru care pietonii fie aşteaptă minute în şir pentru a traversa, fie se expun unor pericole prin traversare prin locuri nepermise.” a declarat, ieri, primarul Klaus Iohannis. Societatea DPC a început la finalul lunii noiembrie să retraseze trecerile de pietoni şi să amplaseze, de o parte şi de alta a trecerii de pietoni, indicatoare dotate cu lumini intermitente. Indicatoarele sunt conectate la reţeaua de iluminat public, pe timpul nopţii funcţionează cu electricitate din reţeaua de iluminat, iar pe timpul zilei funcţionează pe baza curentului existent în acumulatorii cu care sunt dotate.

Astfel de lucrări de amenajare sunt planificate iniţial pentru 18 locuri din oraş: Bulevardul Corneliu Coposu la Cazarma 90, Bulevardul Corneliu Coposu la Sala Thalia, strada Semaforului în dreptul pieţei agroalimentare, strada Semaforului la intersecţia cu strada Şureanu, strada Semaforului la intersecţia cu strada Oaşa, strada Semaforului la intersecţia cu strada Electricienilor, Bulevardul Vasile Milea la intersecţie cu strada Oituz, Bulevardul Vasile Milea în dreptul Inspectoratului de Poliţie, Bulevardul Vasile Milea în dreptul Băncii Carpatica, Şoseaua Alba Iulia în dreptul staţiei de carburaţi Aral, strada Rahovei la intersecţie cu Aleea Şelimbăr, strada Dima la intersecţie cu Calea Cisnădiei, strada Argeşului la şcoala nr. 16, strada Hermann Oberth la intersecţie cu strada Fabricii, strada Ştefan cel Mare la biserică, strada Lungă la biserică şi pe Calea Guşteriţei la intersecţie cu strada Treboniu Laurean.
"Vrem să finalizăm aceste reamenajări până la finalul anului", a mai spus Iohannis.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav