Trei pensionari pe un bilet de tratament E-mail
3 pensionari pe un bilet Cu fiecare an, numărul de bilete de tratament puse la dispoziţie de Casa Judeţeană de Pensii din Sibiu (CJPS) scade. Trend-ul nu este, însă, acelaşi în cazul numărului de cereri depuse. Pentru luna august, spre exemplu, la Sibiu, au fost depuse peste 1000 de cereri, în contul a 633 de bilete, câte poate oferi instituţia sibiană.

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii CJAPS, în luna august, pentru cele două serii de tratament aferente, s-au atribuit 633 de bilete de tratament. Numărul cererilor venite din partea pensionarilor este, însă, mult mai mare.

„În ultimele două luni, au fost depuse, la sediul instituţiei noastre, 1600 de cereri pentru bilete de tratament pentru luna august, mult mai multe decât numărul de bilete care pot fi oferite în acestă lună, 633”, spune directorul coordonator al CJPS, Maria Borza. Potrivit aceleiaşi surse, an de an, numărul de bilete este din ce în ce mai mic, direct proporţional cu bugetul, care este şi el în scădere.

„În 2008, au fost acordate 5558 de bilete de tratament, iar pentru anul acesta dispunem de 4600 de bilete. În medie, oferim cam 6-700 de bilete pe serie, iar până în prezent au fost acordate, în acest an, aproximativ 3000 de bilete. Ultima serie va fi pentru luna noiembrie”, a adăugat Maria Borza.

Costul unui bilet este cuprins între 1200 şi 1600 de lei, în funcţie de staţiunea pentru care optează pensionarul. Preţul este suportat jumătate de CJP, prin bugetul Asigurărilor Sociale, jumătate de persoana care a depus cererea. Cele mai solicitate staţiuni sunt cele din apropierea Sibiului, precum Căciulata, Bazna, Geoagiu, Olăneşti sau Govora. Durata unui sejur este de 18 zile, iar în preţ intră masa, cazarea şi două tratamente. Cererile se depun cu două luni înainte de primirea biletelor. Trei pensionari pe un bilet de tratament

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav