Trickuri pe bicicleta in Sub Arini E-mail
Trick-uri pe biciclete Pasionaţii de BMX, Mountain Bike şi skateboarding din toată ţara se vor întrece la Sibiu, în acest weekend, la cea de-a doua etapă a competiţiei X Cup, primul campionat de sporturi alternative din România.
Concursul, organizat de Asociaţia Club Sportiv BMX, are loc în perioada 31 iulie – 1 august, în Parcul Sub Arini şi în dirt-park-ul amenajat în Pădurea Dumbrava. Vineri şi sâmbătă, de la ora 14, concurenţii vor trebui să cucerească admiraţia publicului şi a juriului cu cea mai complexă şi fluidă parcurgere a traseelor amenajate de organizatori. Înscrierile au loc înainte de începerea etapei de vineri. Pentru categoria BMX şi MTB este obligatorie casca, restul echipamentului de protecţie fiind doar recomandat.

Startul are loc vineri, de la ora 14, în parcul Sub Arini, în dreptul scărilor de la Cupolă, unde va fi adusă o balustradă şi diverse platforme. În a doua zi de concurs, cei mai buni BMX-eri vor încălzi atmosfera cu o demonstraţie de tehnică în dirtpark-ul din Dumbrava, pregătind publicul pentru concursul de dirtjumb pentru MTB-eri.

“Ideea organizării unei astfel de competiţii a venit de la celebrele X-Games care au loc «afară» de mai bine de 15 ani. Pentru că au o priză foarte mare la public, acolo se organizează şi o ediţie de iarnă şi mai nou, de dragul spectacolului, au ajuns să introduca discipline noi, pe lângă cele tradiţionale: BMX, MTB, SK8, Motocross. Noi am început anul trecut doar cu MTB şi SK8, iar feedback-ul primit a fost pozitiv. Am introdus apoi şi BMX-ul ca şi categorie de concurs, pentru că în Sibiu există o comunitate foarte mare de pasionaţi, iar reacţia participanţilor şi a publicului a fost peste aşteptări. Sper ca evenimentul să devină o tradiţie şi prin astfel de competiţii să arătăm tinerilor ca există şi alte sporturi în afară de fotbal sau jocurile pe calculator”, a declarat Sebastian Barbu, reprezentantul Asociaţiei Club Sportiv de BMX

La primul eveniment din seria X Cup, care a avut loc în centrul Sibiului, la jumătatea lunii iunie, s-au înscris aproximativ 80 de participanţi, 60 la categoria BMX şi 20 de skateri.

Evenimentul este realizat cu sprijinul primăriei şi a Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. Cei mai buni trei participanţi din fiecare categorie, cel mai bun “trick”, cel mai tânăr participant, vor fi premiaţi de sponsorul principal al evenimentului, Hervis Sports.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav