Tritonic deschide stand la Sibiu ~ 50 la suta reduceri E-mail
tritonic deschide stand Editura Tritonic deschide mâine un stand nou la Sibiu în foierul Bibliotecii Astra.

“Pentru că cititorii noştrii din Sibiu au aşteptat mereu cu interes cărţile noastre, în perioada 15 ianuarie - 14 februarie 2010, Editura Tritonic va avea un stand cu vânzare de carte în foaierul corpului B al Bibliotecii Judene ASTRA din Sibiu”, au declarat reprezentanţii editurii.

De luni până vineri între orele 11.00-18.00 cărţi din toate colecţiile editurii vor putea fi achiziţionate de la sediul bibliotecii la un preţ foarte avantajos: reduceri de 50% pentru titlurile mai vechi de un an şi 20%-30% pentru cele mai noi.

Prin această acţiune Editura Tritonic îşi propune să vină în întâmpinarea cititorilor săi dar mai ales a studenţilor, aflaţi acum în sesiune cu titluri noi în completarea complexei colecţii Comunicare Media şi a colecţiei Istorie, dar nu numai.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav