Tuluc arunca acuze catre primarie E-mail
Tuluc arunca acuze Preşedintele filialei judeţene a Partidului Conservator, Gheorghe Tuluc, acuză primăria municipiului de interese ascunse în ceea ce priveşte noul Plan Urbanistic General al oraşului şi spune că numărul de angajaţi din cadrul instituţiei este prea mare.

Principala nemulţumire a liderului PC Sibiu, în cea ce priveşte noul PUG al oraşului, este omiterea staţiunii Păltiniş care, potrivit acestuia, aduce grave deservicii oraşului şi judeţului. „Păltinişul lipseşte din actualul PUG. În 1998, exista un PUG aprobat pentru acestă staţiune, în urma căruia a fost introdusă, în zonă, canalizarea şi a fost construită o staţie de epurare.

Staţiunea a reprezentat o sursă de venit şi a contribuit la dezvoltarea turismului local”, a mai spus acesta. În plus, Gheorghe Tuluc spune că "în ciuda semnalelor lansate de Partidul Conservator Sibiu, primăria nu a schimbat nimic în activitatea şi etapele de validare a viitorului Plan Urbanistic şi mai mult, Primăria Sibiu se află în întârziere cu procedurile de avizare a documentaţiilor eferente planului".

Preşedintele PC Sibiu cere administraţiei locale reducerea de posturi din primărie care, porivit acestuia, ar depăşi cifra de 700. "Prin înfiinţarea tuturor formelor de servicii publice bugetare, care nu se autofinanţează, Primăria Sibiu a ajuns să aibă sute de angajaţi care, în foarte multe cazuri, nu se justifică. În aceste condiţii, reducerile de personal, dar mai ales a cheltuielilor, în Primăria Sibiu, sunt obligatorii. Primăria Sibiu trebuie să facă de asemenea curăţenie în propriul aparat pentru că sunt foarte mulţi angajaţi care îşi folosesc funcţiile publice pentru a trage beneficii în firmele private pe care le deţin", a declarat Gheorghe Tuluc.

Nici proiectul votat de consilierii locali „la comanda unor miliardari”, privind demolarea a trei clădiri de pe strada Andrei Şaguna nu este văzut prea bine de liderul PC Sibiu. "Constat că nici Primăria Sibiu, nici Consiliul Local Sibiu nu manifestă interes pentru persoanele în vârstă, care locuiesc în imobilele care urmează să fie demolate. Apariţia unor astfel de probleme nu interesează pe nici unul dintre consilierii care votează la comanda unor miliardari, iar acesta este un lucru extrem de grav", a mai declarat preşedintele PC Sibiu, Gheorghe Tuluc.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav