Tursib a pus in vanzare noile abonamente unice E-mail
Noile abonamente Primele abonamente unice au fost puse în vânzare, din această săptămână, acestea fiind valabile începând cu data de 15 noiembrie.

Noul abonament are un design nou, cu sigla firmei şi culorile specifice (galben şi albastru). Iniţial au fost emise doar abonamente pentru toate liniile pentru o lună şi pentru o jumătate de lună, urmând ca în scurt timp să se înlocuiască treptat şi celelalte categorii de abonamente. Noile abonamente prezintă elemente de siguranţă (bandă cu hologramă), fiind disponibile în punctele de vânzare.

Şi chioşcurile Tursib au fost pregătite pentru introducerea noilor trasee şi a noului plan de transport, prin aplicarea de colante menite să informeze încă o dată publicul cu privire la schimbarea care va surveni din 15 noiembrie. Pentru o informare corectă şi completă a călătorilor, SC Tursib SA a tipărit o broşură ce conţine descrierea noilor trasee, orele de sosire în staţie, legăturile cu alte trasee, orarul de circulaţie pentru zilele de sâmbătă şi duminică, noile tarife aplicate pentru serviciile de transport şi o hartă cu noile trasee.

Broşura va fi distribuită în chioşcurile şi agenţiile Tursib la un preţ de 6 lei. De asemenea, societatea de transport public în comun a pregătit deja amplasarea în principalele staţii a unor angajaţi în perioada 15 – 19 noiembrie care să ofere informaţii călătorilor cu privire la legăturile existente către destinaţia la care doresc să ajungă. Călătorii vor putea afla informaţii în această perioadă şi de pe site-ul societăţii – www.tursib.ro- conţine informaţii despre noile trasee, iar din 8 noiembrie va avea un format mult mai uşor de utilizat.

Începând din data de 2 noiembrie este funcţională “linia verde” (tel. 0800-800-586, linie gratuită) de luni până vineri între orele 7-22. În cele câteva zile de când funcţionează linia telefonică s-a dovedit a fi utilă, mulţi sibieni solicitând informaţii în principal referitoare la noile trasee pe care le vor folosi să ajungă la şcoală sau serviciu. Până în 14 noiembrie, orarele aferente staţiei respective vor fi montate în toate cele 200 de staţii Tursib. De asemenea, în staţiile cu trafic mare de calători dotate cu copertină) vor fi afişate până la aceeaşi dată, afişe cu informaţii complete pentru călători (harta traseelor care trec prin staţia respectivă, legătura cu alte trasee şi orele de sosire a mijloacelor de transport în staţie).

Ca urmare a numeroaselor întrebări adresate societăţii cu privire la menţinerea reducerilor şi gratuităţilor pentru transportul public în comun după data de 15 noiembrie, municipalitatea îi asigură pe beneficiari că acestea vor rămâne valabile şi după intrarea în vigoare a noului plan de transport. Gratuitatea se va acorda în continuare şi pensionarilor cu domiciliul în municipiul Sibiu, pe baza buletinului sau cărţii de identitate şi a cuponului de pensie. „Îi invit pe sibienii care utilizează transportul în comun să folosească toate mijloacele de informare puse la dispoziţia lor, pentru a evita astfel situaţiile neplăcute.”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav