Tursib demonteaza retelele de troleibuze E-mail
demontarea retelei de troleibuze liniile ce însumează 57 kilometri de traseu care foloseau troleibuzelor din oraş vor fi demontate şi apoi vândute. Banii care se vor strânge din vânzarea cablurilor de cupru vor ajunge la bugetul local. Din toamna anului trecut, Tursib a implementat noul plan de transport în comun, bazat exclusiv pe autobuze. Tot de atunci a fost introdus şi un sistem de abonament unic.

Liniile de transport pentru troleibuzele din Sibiu vor fi desfiinţate, în perioada următoare, de către societatea Tursib, după ce, începând din toamna anului trecut, troleibuzele au fost scoase complet din circulaţie şi a fost implementat un nou plan de transport.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de joi se află un proiect de hotărâre privind scoaterea din inventarul bunurilor aparţinând domeniului public al municipiului Sibiu a reţelelor de contact aerian pentru troleibuze, în vederea dezafectării şi valorificării materialelor rezultate de către Tursib.

În total este vorba despre 57 kilometri de reţele, firele sunt fabricate din cupru şi vor putea fi valorificate, iar banii vor ajunge la bugetul local. Reprezentanţii Primăriei Municipiului Sibiu spun că materialele rezultate din dezafectarea reţelelor vor fi vândute pe măsură ce vor fi dezafectate. Valoarea cablurilor de alimentare, a reţelelor de contact sau a substaţiilor de redresare ce vor fi scoase din inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Primăriei se ridică la peste două milioane lei.

Plan nou din 2009

De anul trecut Primăria a trecut la un nou plan de transport al societăţii Tursib, care a presupus trei trasee principale şi şapte trasee secundare ce fac legătura între cartierele Sibiului şi zonele centrale. La acestea se adaugă cursele regulate care fac legătura între cartiere şi zonele industriale, iar pe unele dintre trasee a fost suplimentat, în ultimele luni, numărul de autobuze.

Noul plan a adus şi un alt sistem de abonament unic, la preţul standard de 50 de lei pe lună, diferenţiat pe perioada de utilizare - o zi, două săptămâni, o lună.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav