Tursib~ul are call center E-mail
Call center Pentru o cât mai bună informare a sibienilor cu privire la noile trasee Tursib care vor intra în vigoare din data de 15 noiembrie, Tursib pune la dispoziţia cetăţenilor un „call center”, la numărul de telefon 0800 800 586. Acesta va funcţiona din 1 noiembrie, de luni până vineri, între orele 7 şi 22.

La acest număr de telefon, publicul poate afla informaţii cu privire la traseele pe care le pot folosi pentru a ajunge la locul de muncă, la şcoală sau în zonele de cumpărături. De asemenea, vor putea afla informaţii despre noul sistem de tarifare ce va fi introdus începând din data de 15 noiembrie, anume abonamentul unic.

Pe lângă aceasta, Tursibul continuă campania de informare în oraş. Cetăţenii pot afla informaţii cu privire la noile trasee Tursib din afişele amplasate în oraş, prin intermediul plăcuţelor amplasate în staţii, prin pliantele distribuite de reprezentanţii societăţii, prin intermediul site-ului www.tursib.ro sau prin caravana „Noul Tursib” care staţionează în diverse puncte din oraş.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav