Udrea a inaugurat Hotelul Hilton E-mail
Udrea a inaugurat Hotelul Hilton Ministrul turismului Elena Udrea a participat, vineri, la Sibiu, la inaugurarea primului Hotel Hilton din sud-estul Europei . Este vorba de fostul Palace din pădurea Dumbrava, deţinut de omul de afaceri Nicolae Minea. Investiţia a fost de peste 25 de milioane de euro.

Elena Udrea, prezentă la deschiderea hotelului Hilton a venit la Sibiu “în semn de susţinere” faţă de investitori. Cu toate acestea, ministrul a fost cazat la concurenţă, la Hotelul Ramada. “Este un efort financiar deosebit şi sper să aibă profit pe măsura investiţiei şi sper să aibă foarte mulţi turişti”, a declarat ministrul. “Ne bucură faptul că există un astfel de hotel în România, un hotel de cinci stele, pentru că dorim să fim o destinaţie de turism disctintă pe piaţa internaţională”, a completat Udrea.

Investiţia la Hilton a fost de aproximativ 25 de milioane de euro, iar hotelul are acum 115 camere de lux, din care 20 sunt apartamente, trei restaurante şi un bar, şi un centru spa de vreo 2000 mp.

Ministrul turismului a profitat de vizita la Sibiu şi a dat startul, vineri, raliului Sibiului. Un alt membru al guvernului a participat la raliu, dar în calitate de copilot. Este vorba de Victor Ponta, care a făcut echipă cu Edwin Keleti.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav