ULBS gazduieste Conferinta Balcanica pentru Educatie in Inginerie si Management E-mail
Ulbs gazduieste conferinta Universitatea “Lucian Blaga” va găzdui, în perioada 15 - 17 octombrie, cea de a V-a Conferinţă Balcanică pentru Educaţie în Inginerie şi Management. Conferinţa este coordonată de rectorul universităţii, prof. univ. dr. Constantin Oprean şi este realizată în parteneriat cu Hochschule Wismar, University of Applied Sciences, Business and Design, Germania.

La ediţia din acest an este aşteptată sosirea la Sibiu a peste 150 de participanţi, printre care personalităţi şi cercetători de prestigiu de la universităţi ca: Hochschule Wismar, University of Applied Sciences, Business and Design, Germania, Glasgow Caledonian University, Scoţia, UK,  University of Aberdeen, Scoţia, UK, University of Windsor, Canada, Polytechnic University, Brooklyn, New York, USA, University of Wales Institute, Cardiff, Slovak University of Technology in Bratislava, Technical University Wien, Riga Teacher Training and Educational Management Academy, Letonia, Piri Reis University, Istanbul. “Pe lângă prezentarea efectivă a lucrărilor şi a contribuţiilor ştiinţifice se vor organiza workshop-uri de lucru, expoziţii, toate acestea cu scopul de lărgire a parteneriatului internaţional al universităţii sibiene de accesare de proiecte de cercetare în cadrul unor parteneriate internaţionale”, spune, din partea ULB Sibiu, purtătorul de cuvânt, Alexandra Todoran.

Evenimentul a fost găzduit, pentru prima dată, de universitatea sibiană, în 2003, când a fost organizată în colaborare cu UNESCO International Centre for Engineering Education, cu sediul la Universitatea Monash, Melbourne, Australia.

Deschiderea conferinţei va avea loc joi, 15 octombrie, de la ora 9, în sala Aula Magna, din cadrul bibliotecii universităţii.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav