ULBS iti arata brandul E-mail
ULBS gazda 2 sesiuni de comunicare Miercuri 4 noiembrie, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este gazda a două sesiuni de comunicare cu tema „personal branding”, un concept extrem de folosit în ultima vreme.

Prima, desfăşurată la Facultatea de Litere şi Arte a ULBS, aula Avram Iancu, începând cu ora 9 este susţinută de Mihaela Berciu, singurul consultant de imagine din România acreditat Association of Image Consultants International şi autoarea ghidului vestimentar pentru femei, „Ţinuta pentru succes”. Autoarea va împărtăşi câteva dintre "secretele imaginii de succes" pentru a transforma imaginea personală şi profesională ireproşabilă într-un atu încă de la primul interviu.

În cadrul discuţiilor vor fi abordate probleme referitoare la construirea unei imagini personale şi profesionale de succes şi la importanţa unei bune imagini pentru reuşita in carieră.

Cea de-a doua conferinţă va avea loc în aula A0 a Facultăţii de Jurnalistică, începând cu ora 16, şi va fi susţinută de Nada Velichea, Senior Sales Communication, pentru o importantă firmă de cosmetice din România.

Subliniem caracterul interactiv şi practic al discuţiilor, vorbitoarele fiind mai degrabă practiciene ale domeniului.

Dacă îţi doreşti un contact cu realitatea mediului concurenţial, vino să te întâlneşti cu Mihaela Berciu şi Nada Velichea, miercuri 4 noiembrie, la ULBS.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav