ULBS locul 1783 in topul celor mai vizibile universitati pe internet E-mail
ulbs pe locul 1783 Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) s-a clasat pe locul 1783, din 8000 de universităţi, într-un top al celor mai vizibile universităţi din lume, pe internet. Clasamentul a fost realizat de Webometrics, în funcţie de numărul de accesări ale site-urilor universităţilor.

România are, astfel o singură universitate în primele o mie din lume, cel mai vizibilă online. Este vorba despre Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, care ocupă locul 850 din 8000 posibile. Urmează, în primele 2000, Universitatea Politehnică din Bucureşti care s-a clasat pe locul 1023, Universitatea din Bucureşti, care este pe locul 1046 şi Universitatea “Babeş Bolyai” din Cluj Napoca, de pe locul 1079.

Iaşiul este prezent din nou în top, de data aceasta pe locul 1235, cu Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”. Urmează, pe 1286, Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti, pe 1444, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, pe 1524, Universitatea Politehnică din Timişoara şi pe 1783, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. În clasament apare şi Universitatea de Vest din Timişoara, pe locul 1810.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav