ULBS medalie de aur la Geneva pentru o inventie E-mail
medalie de aur pentru ULBS Universitatea „Lucia Blaga” din Sibiu s-a întors de la Salonul Mondial de Inventică de la Geneva cu patru premii, printre care o medalie de aur şi un premiu special al juriului.

Deşi a participat cu două invenţii, Universitatea „Lucian Blaga” a reuşit performanţa de a se întoarce la Sibiu cu patru premii de la Salonul Mondial de Inventică de la Geneva.

Lista premiilor primite de Universitatea „Lucian Blaga”din Sibiu la Geneva:

1. Medalia de AUR cu felicitările Juriului Internaţional şi Diploma de Excelenţă, oferite de Juriul Internaţional, pentru Invenţia "DEVICE USED FOR THE MAGNETIC ACTIVATION OF THE PROCESSING THROUGH ELECTRIC EROSION, WITH A FILIFORM ELECTRODE", clasa A.

2. Medalia de argint şi Diploma de Excelenţă, oferite de Juriul Internaţional, pentru invenţia "ELECTRONIC TARGET SHOOTING GAME ON THE PC", clasa U.

3. CUPA şi Diploma de Excelenţă pentru Premiul Special "European Special Award for Innovations" oferit de Juriul Internaţional şi de Technopol Moscow pentru Invenţia "DEVICE USED FOR THE MAGNETIC ACTIVATION OF THE PROCESSING THROUGH ELECTRIC EROSION, WITH A FILIFORM ELECTRODE", clasa A.

4. Statueta şi Diploma de Excelenţă pentru Premiul "Special Award" oferite de Juriul Internaţional şi de OSIM România pentru Invenţia "DEVICE USED FOR THE MAGNETIC ACTIVATION OF THE PROCESSING THROUGH ELECTRIC EROSION, WITH A FILIFORM ELECTRODE", clasa A.

Salonul de la Geneva este recunoscut drept cel mai important din lume. Performanţa ULBS este cu atât mai mare cu cât la salon au participat 785 de inventatori din peste 40 de ţări cu mai mult de o mie de invenţii. Coautor la ambele invenţii premiate şi reprezentant al ULBS la Geneva, prof. Univ. Dr. Ing. Mihail Ţîţu ne-a declarat că „aceste premii reprezintă o mare performanţă prentru universitate şi pentru imaginea universităţii şi deschid calea spre noi colaborări şi parteneriate”.

România a avut 46 de invenţii prezente la Geneva. Pentru ULBS aceasta a fost a patra participare.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav