ULBS trimite angajatii in concediu o saptamana E-mail
7 zile de concediu fara plata Pentru a reduce cheltuielile de personal Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a stabilit şapte zile de concediu fără plată pentru toţi angajaţii.

Conform Hotărârii Nr. 1 din data de 24 noiembrie 2009 a Comisiei Partiare „pentru realizarea diminuării cheltuielilor de personal în medie cu 15,5 la sută lunar în perioada noiembrie – decembrie 2009 este necesară acordarea unui număr de şapte zile libere fără plată personalului din ULBS, indiferent de statutul acestuia”.

Prin urmare Comisia Partiară a universităţii sibiene a stabilit ca zile de concediu de odihnă fără plată zilele de 30 noiembrie şi 21, 22, 23, 27, 28, 29 decembrie. Comisia a mai stabilit că angajaţii ULBS care îşi planificaseră deja concediu de odihnă pentru acea perioadă îşi suspendă perioada de concediu, zilele de odihnă astfel rămase urmând a fi luate într-o perioadă ulterioară.

Decizia Comisiei Paritare a ULBS a venit ca urmare a prevederilor cuprinse în articolul 10, capitolul III – „Măsuri de reducere a cheltuielilor de personal în sistemul bugetar” din Legea numărul 329 din 2009.

Cu excepţia zilei de 30 noiembrie celelalte zile de concediu de odihnă impuse nu afectează aproape deloc activitatea didactică a cadrelor universitare şi a studenţilor întrucât în acea perioadă oricum era stabilită vacanţa de iarnă.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav