ULBS vrea sa investeasca 16767000 lei in Facultati si camine studentesti E-mail
ulbs vrea sa investeasca in facultati si camine Cei mai mulţi bani sunt destinaţi noului cămin studenţesc Academica*

Senatul Universităţii "Lucian Blaga" se întâlneşte astăzi pentru a stabili cifra investiţiilor din 2010, precum şi cifrele de şcolarizare pentru anul universitar 2010-2011. La capitolul bani, conducerea ULBS doreşte ca în acest an valoarea investiţiilor din Facultăţi şi cămine studenţeşti să se ridice la suma de 16.767.000 lei.

"Efortul financiar necesar pentru realizarea programului investiţional prezentat este estimat la 16.767.000 lei reprezentând 3.992.140 euro din care: 15.367.000 lei de la bugetul de stat respectiv 3.658.810 euro, iar diferenţa de 1.400.000 lei, respectiv 333.333 euro din venituri proprii", se arată în Lista obiectivelor de investiţii, supusă aprobării astăzi.

 Priorităţi sunt considerate a fi: începerea execuţiei lucrărilor la noul obiectiv de investiţii Cămin studenţesc Academica - pentru care se doreşte alocarea sumei de 3.684.000 lei, reabilitarea clădirii Rectoratului - 2.000.000 lei, elaborarea documentaţiei şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unei săli de sport. De asemenea, în planul de investiţii sunt prevăzuţi 2.950.000 lei pentru reabilitări ale cantinelor şi căminelor, precum şi 9.250.000 lei (incluzând aici şi fondurile pentru reabilitarea Rectoratului) pentru lucrări necesare la sediile Facultăţilor.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav