Ultima goarna E-mail
Ultima goarna Tinerii sibieni care doresc sa urmeze o cariera in Jandarmerie, mai au la dispozitie o singura zi, adica astazi, pentru a se prezenta la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu si a se inscrie.

In acest an, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" din Dragasani scoate la concurs, pentru invatamantul de zi, 155 de locuri pentru barbati si femei, fara discriminare, din care cinci locuri pentru cetatenii de etnie rroma, iar Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares" din Falticeni scoate la concurs, pentru invatamantul de zi, 150 locuri pentru barbati si femei, din care cinci locuri pentru cetatenii de etnie rroma.
Conditii de inscriere

Inscrierile, se pot face la compartimentul de resurse umane al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu, pe baza de cerere tip, pana astazi, la ora 16.00. Dosarele trebuiesc finalizate pana in data de 20 a acestei luni, iar testarea psihologica va avea loc in data de 16, la ora 8. Candidatii declarati „Admis" in urma sustinerii concursului vor beneficia de gratuitatea invatamantului, cazare, hrana, echipament, asistenta medicala, invoiri, permisii si vacante. Pentru detalii suplimentare in legatura cu intocmirea dosarelor, modul de organizare si desfasurare a examenelor, precum si bibliografia de concurs, persoanele interesate se pot adresa compartimentului resurse umane din cadrul Inspectoratului de IJJ Sibiu, de pe Calea Poplacii nr. 85, la adresa de internet w.w.w.jandarmeriasibiu.ro sau la numarul de telefon 0269/233170; 0269/233190.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav