Ultima sansa pentru Facultatea de Drept E-mail
Inscrieri la faculltatea de drept Ultima facultate a Universitatii sibiene si-a facut publice locurile disponibile in cea de-a doua sesiune de admitere. In cadrul Facultatii de Drept sunt disponibile peste 200 de locuri, toate cu taxa. Inscrierile au inceput ieri.
Absolventii care opteaza pentru locurile de la Facultatea de Drept, au timp pana in 22 septembrie sa se inscrie pentru sesiunea de toamna.

Desi este ultima facultate a Universitatii sibiene care isi lanseaza oferta pentru sesiunea de adimitere de toamna, Facultatea de Drept nu se lasa mai prejos decat celelalte facultati. Locurile pe care le are disponibile sunt in numar de peste 200, impartite pe trei specializari. Singura inconvenienta este aceea ca toate locurile sunt cu taxa. „Facultatea de Drept «Simion Barnutiu» a Universitatii «Lucian Blaga» din Sibiu, pune la dispozitia celor interesati, un numar de 234 de locuri cu taxa. La specializarile drept si administratie publica sunt cate 100 de locuri, iar la specializarea politie comunitara, 34 de locuri", spune Alexandra Todor, specialist in relatii publice al Universitatii din Sibiu. Inscrierile au inceput de ieri si vor dura pana in data de 22 septembrie. Dosarele se depun la sediul facultatii din Calea Dumbravii nr. 34.

Proba eliminatorie

Cei care vor sa ocupe unul din cele 34 de locuri de la specializarea Politie Comunitara trebuie sa sustina si un examen eliminator. Acesta va consta intr-un examen medical si o proba sportiva. Examinarea medicala se va desfasura la Policlinica Medica din Sibiu. In zilele de 10, 15, 17 si 22 septembrie intre orele 9 si 13, se efectueaza examenul psihologic, iar in 16 si 18, examenul medical. O alta proba eliminatorie este cea sportiva. „Proba sportiva se va desfasura in dimineata zilei de 23 septembrie 2009, incepand cu ora 9.00, la baza sportiva din spatele Bazinului Olimpia din Sibiu", spune Alexandra Todoran. Pe langa acestea, dosarul mai trebuie sa contina si cazierul judiciar. „Pentru specializarea politie comunitara se organizeaza concurs de admitere, iar dosarul de candidatura trebuie sa cuprinda, in plus, fata de celelalte specializari, si cazier judiciar, alaturi de fisa de examinare medicala si psihologica si rezultatele la proba sportiva", continua Alexandra Todoran.

Admitere prelungita la SAIAPM

Proaspetii alsolventi de liceu care vor sa urmeze cursurile Facultatea de Stiinte Agricole, Inginerie Alimentara si Protectia Mediului mai au timp pana maine sa isi depuna dosarul pentru admitere. „Facultatea de Stiinte Agricole, Inginerie Alimentara si Protectia Mediului a prelungit perioada de depunere a dosarelor pana in data de 11 septembrie, iar inscrierile pentru forma de invatamant la distanta sau cu frecventa redusa se pot face pana la data de 1 octombrie", spune Todoran. Aici sunt libere 196 de locuri, toate cu taxa, la cele cinci specializari ale facultatii.

1.685 de locuri la admiterea din toamna

In cea de-a doua sesiune de admitere in invatamantul superior, alsolventii de liceu au la dispozitie 1.685 de locuri, la toate facultatile universitatii sibiene. Dintre acestea doar 69 sunt locuri bugetate. Sesiunile de admitere au inceput, la unele facultati de acum o saptamana. Restul si-au inceput sesiunea de admitere saptamana aceasta. Cele mai multe locuri bugetate sunt la Facultatea de Inginerie „Hermann Oberth".

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav