Ultimatum Turcan E-mail
Ultimatum Turcan Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan, critică comportamentul colegilor de coaliţie şi le cere acestora să decidă asupra poziţiei lor la guvernare.

Neînţelegerile dintre cele două partide aflate la guvernare afectează activitatea Parlamentului, spune Raluca Turcan, care recunoaşte că în interiorul coaliţiei PSD-PD-L există probleme.
În acelaşi timp, deputatul atrage atenţia asupra comportamentului demn de un partid aflat la opoziţie a celor de la PSD şi le cere acestora un ultimatum în ceea ce priveşte poziţia lor la guvernare. „În timp ce PD-L-ul doreşte înfăptuirea de reforme, PSD, din cadrul aceleiaşi guvernări, se comportă asemenea unui partid de opoziţie.

De aceea, le vom oferi un termen de o lună celor de la PSD pentru a se hotărî dacă sunt la putere sau în opoziţie”, a spus Raluca Turcan, în cadrul unei conferinţe de presă, joi, 30 iulie. „Comportamentrul celor de la PD-L nu trebuie să rămână nesancţionat”, a mai spus parlamentarul, adăugând că „diferenţele dintre cele două partide aflate la conducere se datorează unei noi coaliţii între PSD şi PNL”.

„Nu dorim să rupem coaliţia”

În ciuda problemelor existente între cele două partide aflate la putere, Raluca Turcan recunoaşte că PD-L-ul nu doreşte ruperea coaliţiei. „PSD-ul, dacă nu va reveni la programul de guvernare, trebuie lăsat în opoziţie. Însă, noi ne dorim ca actuala coaliţie să funcţioneze, nu vrem ruperea ei”, a adăugat deputatul.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav