Ultimele zile pentru inscrieri la Salonul International de Arta Fotografica E-mail
ultimele zile pentru inscriere Fotografii amatori sau profesionişti mai au câteva zile la dispoziţie, pentru a-şi înscrie operele la Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu. Organizatorii, Fotoclubul Orizont, au primit deja sute de fotografii pentru competiţie.

Data limită de înscriere este 30 septembrie, iar formularele pot fi descărcate de pe site-ul fotoclubului www.orizontfoto.ro . Pentru prima dată, cele mai bune fotografii din cadrul salonului vor primi premii în bani. Cea mai valoroasă lucrare, de la fiecare secţiune, va fi răsplătită cu câte 1000 Euro.

Jurizarea va avea loc în perioada 2 - 4 octombrie, iar expoziţia va fi vernisată la 1 noiembrie, la parterul primăriei Sibiu.

„Salonul Internaţional de Artă Fotografică se numără printre cele mai importante evenimente culturale tradiţionale ale Sibiului. Ne-a bucurat numărul mare de lucrări pe care le-am primit, semn că Salonul continuă să stârnească interesul artiştilor fotografi din toată lumea. Ne aşteptăm ca până la data limită a înscrierilor, numărul lucrărilor intrate în concurs să mai crească. De asemenea, suntem mândri că ultima ediţie a Salonului a fost catalogată de forurile internaţionale cu cinci stele”, a declară organizatorii.

Juriul din acest an este format din Yvon Piazza (EFIAP, HonFLPA) Luxemburg – preşedintele juriului, Romain Nero (EFIAP, SFLPA, secretarul Federaţiei Luxemburgheze de Artă Fotografică) Luxemburg, Balási Csaba (EFIAP/b) Romania, Fred Nuss (AFIAP) România, Daniel Bălţat (preşedintele Fotoclubului Orizont)- România.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav