Ultimul concurs de sporturi alternative de anul acesta E-mail
ultimul concurs de sporturi extreme Cea de-a treia etapă şi ultima, din acest an, a primului campionat regional de sporturi alternative, va avea loc weekend-ul viitor, la Sibiu. De la aceasta vor lipsi, însă, probele pentru skateboard, fiind dedicată exclusiv BMX-erilor şi MTB-erilor. Cei care doresc să participe trebuie să completeze un formular de înscriere, disponibil pe site-ul oficial al competiţiei www.bmxsibiu.ro .

Clubul Sportiv Român de BMX organizează, în perioada 11 – 13 septembrie, cea de-a treia etapă, din acest an, a competiţiei X – Cup Sibiu. Aceasta va cuprinde cele mai spectaculoase probe din etapele precedente. Pe parcursul celor două zile de concurs, participanţii se vor întrece într-un concurs de „dirtjumping”, „Bmx cross” şi „dual slalom”. Nu va lipsi nici proba de Best Trick, cea mai apreciată de spectatori. Cei mai buni trei participanţi din fiecare categorie, cel mai bun trick şi cei mai tineri participanţi înscrişi la clasa DINO vor fi premiaţi de sponsorul principal al evenimentului, Hervis Sports.

Concursul începe vineri, 11 septembrie, la ora 16, cu un concurs de dirtjumping cu BMX şi MTB, pe un traseu artificial amenajat în parcarea Shopping City Sibiu. Juriul va ţine cont de tehnică, de complexitatea trick-urilor alese şi de fluenţa cu care concurenţii parcurg traseul.

Dacă în prima zi contează mai mult tehnica, sâmbătă, concurenţii vor trece prin două probe de foc care le vor testa nivelul de pregătire fizică, în dirtpark-ul din Pădurea Dumbrava, ”Dumbrava Trails”. De la ora 12, concurenţii specializaţi pe BMX şi MTB se vor duela pentru a parcurge noul traseu de Bmx Cross, în cel mai scurt timp posibil. „Aceştia vor fi cronometraţi individual la parcurgerea traseului, în sesiunea de „Time Trials” sau calificări, pentru a putea fi stabilite perechile de start. Sistemul de stabilire a câştigătorului va fi unul eliminatoriu, cel mai bun timp din calificări va face echipă cu cel mai slab timp, primul care va trece linia de sosire merge mai departe spre finală”, explică organizatorii.

La X-cup Sibiu nu există limită de vârstă. Singura condiţie este ca participanţii să posede echipament de protecţie, în special cască, spun organizatorii.

X-cup Sibiu este un eveniment organizat de ACSR BMX, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Shopping City Sibiu, sponsorizat de Hervis Sports, Schuster Ecologic şi Faxtor Motorshop.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav