Ultimul Gaudeamus la Inginerie E-mail
ultimul gaudeamus Gata cu restanţele la Desen, gata cu emoţiile la Mecanică, gata cu prezenţa obligatorie. Asta şi–au spus ieri, cu bucurie, regret şi emoţie, absolvenţii promoţiei 2010 a Facultăţii de Inginerie din Sibiu.

Până mai ieri au fost studenţi, de mâine se pot lăuda că sunt ingineri: un singur "hop" îi mai desparte de noul statut, promovarea examenului de licenţă. Este vorba de absolvenţii specializărilor Facultăţii de Inginerie "Hermann Oberth" de la Universitatea "Lucian Blaga": Tehnologia construcţiilor de maşini, Maşini şi utilaje, Inginerie economică în domeniul mecanic, Electromecanică, Ingineria transporturilor, Ingineria şi protecţia mediului, Transportul, distribuţia şi depozitarea hidrocarburilor, Calculatoare şi tehnologia informaţiei, Ingineria tricotajelor şi confecţiilor.

Cursul festiv a avut loc ieri într-un spaţiu mai puţin convenţional pentru asemenea evenimente: Piaţa Mică din Sibiu, care a vuit astfel nu de jazz sau muzică populară, ci de mulţimea părinţilor, fraţilor şi prietenilor, prezenţi la ultima strigare a catalogului. Şi într-un cadru mai puţin obişnuit, absolvenţii au optat şi pentru un eveniment ieşit din tiparele cursurilor festive: o expoziţie de fotografii în care ei, absolvenţii, au pus pe tapet emoţiile dinaintea unui examen sau bucuria unei ieşiri în grup.

Alături de absolvenţi şi de familiile lor, au fost profesori şi reprezentanţi ai firmelor din mediul economic cu care Facultatea de Inginerie colaborează de ani buni. Prorectorul Dan Maniu Duşe, decanul Ioan Bondrea, directorul Teatrului Naţional "Radu Stanca", Constantin Chiriac, colegii din ani mai mici i-au felicitat pe absovenţi şi i-au îndemnat să privească viitorul cu încredere şi trecutul cu nostalgia celor care vor reveni în Facultatea de Inginerie ca masteranzi.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav