UMANITAR Donatiile pentru Ioana Costea continua E-mail
umanitar, donatiile continua Sibienii au fost generoşi şi au donat, în cele trei zile ale Festivalului Medieval, 27.000 de lei, pentru operaţia de celule stem de care Ioana Costea are nevoie pentru a trăi. Voluntarii care s-au plimbat cu cutiile de donaţii prin centru, în cadrul campaniei “Toţi pentru unul!”, vor continua acţiunea şi în acest weekend, pentru că, din păcate, suma adunată nu este suficientă.

Ioana Costea are nevoie de 100.000 de euro, iar cei 20 de voluntari care s-au aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, în centrul Sibiului, au primit donaţii de 27.000 de lei, de la sibienii cu inima mare. Aceştia vor continua şi în perioada următoare campania “Toţi pentru unul!”

Sâmbătă, 5 septembrie, şi duminică, 6 septembrie, echipele vor fi din nou în centrul oraşului, apelând la bunătatea sibienilor, în încercarea de a obţine banii necesari transplantului de celule stem care îi poate salva viaţa Ioanei Costea.

Abandonată de părinţi încă de mică, crescută de doi bunici neajutoraţi, Ioana îi are acum alături doar pe foştii ei colegi de liceu, o parte din părinţii acestora şi pe câţiva dintre foştii profesori. Din partea familiei, singurul care i-a fost alături, în aceste trei luni de când este internată în spital, este unchiul fetei, Mihail Sorin Ureche.

« Asociaţia “Ordinul Cavalerilor de Sibiu” mulţumeşte pe această cale tuturor oamenilor cu suflet care timp de trei zile, în perioada Festivalului Medieval Cetăţi Transilvane, au reuşit să dea o speranţă Ioanei şi continuă, totodată, apelul umanitar de a fi împreună “Toţi pentru unul!”- Toţi pentru Ioana Costea », se arată într-un comunicat de presă emis de asociaţie.

Cu fiecare zi care trece scad şi şansele tinerei de a se vindeca. Datele de cont în care pot fi făcute donaţii oricât de mici pentru Ioana Costea sunt :

BCR, sucursala Sibiu, titular cont : Ioana Maria Costea

Cont în lei : RO 52 RNCB 022 711 056 995 0001

Cont în euro: RO 25 RNCB 022 711 056 995 0002

Datele de contact ale apropiaţilor Ioanei sunt:

Dan Toader – profesor religie

+ 40 756 150 589

Mihail Sorin Ureche– unchiul Ioanei Costea

+ 40 745/235.702

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav