Un mediesean vrea sa cucereasca 7 piscuri din 7 continente E-mail
7 piscuri Unul dintre pionierii modului de viaţă eco din România, Willy Schuster, un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Moşna, tată a cinci copii, îşi mai găseşte timp să cucerească şi culmile muntoase de pe mapamond. În numai un singur an, împreună cu un grup de montaniarzi din Mediaş, acesta a reuşit deja să ajungă pe trei dintre cele cele mai înalte vârfuri muntoase, dintre cele şapte reprezentative pentru cele şapte continente. Anul trecut Willy Schuster a atins semeţele culmi de pe Elbrus şi Kilimanjaro, din Asia şi respectiv Africa, iar cu mai puţin de două luni în urmă şi pe cel din America de Sud, Aconcagua.

Acesta a fost prezent, joi seara, în Sala Mare a Primăriei Mediaş, unde timp de o oră a prezentat, în faţa unei asistenţe destul de reduse, „filmul” expediţiei sale în Argentina, desfăşurată în perioada 8 ianuarie-8 februarie. „Incepe să mi se împlinească un vis şi anume acela de a atinge, în timp, toate vârfurile muntoase importante din cele şapte continente. Am reuşit deja trei dintre ele, acum urmează, însă, un alt antrenament. E vorba de expediţia exclusiv sibiană din Alaska, pentru cucerirea celebrului Seven Summits, care se va desfăşura în perioada 25 mai-1 iulie”, a spus Schuster.

Acesta recunoaşte că este un împătimit al muntelui, pentru a cărui cucerire susţine că e nevoie de foarte mult antrenament, de echipament adecvat, însă foarte costisitor şi, bineînţeles, de o doză de nebunie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav