Un milion de lei acordati pentru ca Sibiul sa isi faca reclama E-mail
Un milion de lei acordati pentru ca Sibiul sa isi faca reclamaUn milion de lei va cheltui Primăria Sibiu, timp de 19 luni începând din septembrie 2011, pentru promovarea istorie baroce a orașului. Proiectul cu titlul “Sibiu Baroc Update” a fost acceptat spre finanţare în urma evaluării tehnice şi financiare, intrând în etapa pre-contractuală.

Urmează vizita la faţa locului a echipei de evaluare şi semnarea contractului pentru obţinerea finanţării, anunță administrația locală. Campania de promovare a Sibiului va avea drept public ţintă turiştii români.

Valoarea totală a proiectului este de 1.018. 879 lei (inclusiv TVA), iar suma nerambursabilă solicitată din fonduri structurale este de 652.751,54 lei. Contribuţia municipalităţii sibiene la realizarea acestui proiect este de 169.561,46 lei.

Fondurile solicitate ca finanţare nerambursabilă vor fi folosite pentru acoperirea costurilor campaniei de promovare, participarea la târgurile de profil din ţară şi realizarea de materiale tipărite pentru promovarea resurselor turistice ale oraşului. În cadrul proiectului se vor promova o serie de resurse turistice: centrul istoric al Sibiului, Turnul Sfatului, zidurile de fortificaţii, traseul ecumenic (biserici reprezentative), traseul verde (pista de biciclete – grădina zoologică), muzeele care alcătuiesc Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi cele din componenţa Muzeul Naţional Brukenthal, precum şi agenda culturală. Totodată se vor edita calendare lunare de promovare a evenimentelor culturale care vor avea loc pe parcursul anului.

Municipalitatea doreşte ca prin intermediul acestui proiect de promovare să individualizeze şi să dezvolte mesaje publicitare pornind de la istoria barocă a oraşului Sibiu.

“Sibiul va avea astfel o nouă posibilitate de a-şi promova resursele turistice la nivel naţional, iar acest proiect se înscrie în strategia noastră de dezvoltare a domeniului turismului în Sibiu. Dacă Sibiul este foarte cunoscut în străinătate, prin acest proiect ne îndreptăm atenţia în primul rând asupra pieţei interne, încercând să atragem un număr şi mai mare de turişti”, a declarat primarul Klaus Johannis


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav