Un Pasti ca-n povesti la Carrefour E-mail
concurs carrefour "Un Paşti ca-n poveşti la Carrefour!" este titlul concursului de desene organizat de Carrefour România. Competiţia li s-a adresat tuturor copiilor talentaţi din clasele I-VIII din Sibiu, Bucureşti şi din alte 12 oraşe din ţară, în care se află hypermarketuri Carrefour. Elevii au primit provocarea cu entuziasm, ei arătându-şi măiestria în a elabora lucrări pe planşele de desen primite la şcolile la care învaţă.

Pe lângă expoziţia de desene care poate fi admirată pe perioada lunii aprilie în incinta hypermarketurilor Carrefour, cei mai talentaţi dintre elevi au primit premii, marele premiu constând în câte o excursie la Disneyland Paris, oferită în fiecare din cele 14 oraşe (Sibiu, Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Iaşi, Brăila, Focşani, Suceava, Oradea, Buzău şi Arad).

Premii numeroase

10.500 de elevi din Sibiu au spus "Da" provocării lansate de Carrefour, marea câştigătoare a concursului fiind Anamaria Vlad, elevă în clasa a II-a la Şcoala "Mihai Eminescu" din Şelimbăr. Ea se va distra împreună cu familia, pentru un weekend, în lumea magică din Disneyland Paris. Anamaria Vlad nu este sigura câştigătoare a concursului, pentru că alţi 15 elevi din Sibiu, împreună cu 15 clase de la şcolile sibiene sunt premianţii competiţiei. Pe lângă excursia la Disneyland, celelalte premii au constat în DVD player-e, biciclete, pentru premiile II şi III şi în CD player-e şi MP3 player-e oferite drept menţiune. Mai mult, cele mai bune desene au fost premiate cu câte zece cupoane de cumpărături Carrefour, clasele câştigătoare fiind şi ele premiate cu produse. “Suntem mândri că elevii din Bucureşti şi din ţară ne vor înfrumuseţa hypermarketurile Carrefour cu desenele lor minunate şi pentru aceasta am pregătit pentru ei premii pe măsură.

Pentru cei mai norocoşi şi mai talentaţi oferim excursii la Disneyland Paris dar şi multe alte premii surpriză. Le mulţumim pentru participare şi urăm tuturor un Paşti fericit alaturi de cei dragi!” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România. Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Philips, Pepsi, Omnitoys, Procter&Gamble, Eurosport DHS, Kraft, Apollo Mod Distribution, Henkel, Colgate, Nestle Romania, RTC Office Experience si Stabilo, De Silva, Monte Banato, Parmalat. Cele 14 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, Pepsi, Omnitoys si Procter&Gamble.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav