Un TIR cu 20 de tone de ajutoare va pleca de la Medias spre sinistratii din judetul Bacau E-mail
tir ajutoareUn TIR cu 20 de tone de ajutoare, constând în îmbrăcăminte şi încălţăminte, va pleca, mâine, de la Mediaş către sinistraţii din judeţul Bacău, urmând ca un alt transport cu apă şi alimente să plece săptămâna viitoare, transmite corespodnentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, azi, de Primăria Mediaş, un TIR cu 20 de tone de ajutoare, în principal îmbrăcăminte şi încălţăminte, va pleca, marţi, către sinistraţii din judeţul Bacău. "Vom trimite apoi, săptămâna viitoare, un transport cu alimente neperisabile, cereale şi cantităţi importante de apă. Vreau să le mulţumesc medieşenilor pentru implicarea în această acţiune şi, totodată, firmelor care s-au alăturat iniţiativei noastre, sprijinindu-ne cu cantităţi importante de alimente. Prin efortul nostru comun am reuşit să oferim o speranţă persoanelor care şi-au pierdut casele sau unele dintre bunuri în urma inundaţiilor din acest an", a declarat viceprimarul Floarea Taropa, citat în comunicat.

Acesta este al doilea transport care pleacă din municipiul sibian Mediaş către sinistraţii din Moldova, după cel de la finalul lunii iulie. Atunci au fost trimise către judeţul Suceava 20 de tone de haine şi încălţăminte şi 7,5 tone de alimente de bază şi neperisabile.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav