Un TIR si un camion s~au ciocnit pe Hula Bradului E-mail
accident tir Din cauza evenimentului, traficul rutier pe drumul naţional 1 a fost blocat complet aproximativ 45 de minute.

Traficul rutier pe drumul naţional 1, în zona localităţii Bradu, a fost complet blocat în această dimineaţă aproape o oră, după ce semiremorca unui TIR a derapat şi a izbit un camion. TIR-ul venea dinspre Braşov şi era încărcat cu băuturi alcoolice iar camionul venea de la Sibiu şi transporta materiale de construcţii. "Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, şi în condiţii de carosabil alunecos, timp de ploaie torenţială.

Semiremorca unui ansamblu TIR a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune cu un alt autocamion. Din accident au rezultat doar pagube materiale, într-adevăr însemnate, iar traficul rutier a fost blocat aproximativ 45 de minute, până la degajarea părţii carosabile", a spus inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav