UNPR noul partid condus de Morar primeste sediu in centrul istoric E-mail
UNPR 75,86 de metri pătrați măsoară spațiul din centrul istoric al Sibiului, situat pe strada Faurului nr. 18,

pe care Primăria Sibiu vrea să îl închirieze, fără licitație publică, filialei sibiene a celui mai recent partid politic înregistrat în România – Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR). Chiria pentru astfel de spații închiriate partidelor politice este stabilită prin hotărâre de guvern. Ultima adoptată în acest sens, cea cu numărul 310 din martie 2007, prevede un tarif de bază lunar de 0,84 de lei pe metru pătrat de suprafață locuibilă. În cazul, de față un total de 63,72 de lei.

”SC Urbana SA ne comunică faptul că este disponibil spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință, situat în Sibiu, str. Faurului, nr. 18, în suprafață de 75,86 de mp, iar Serviciul juridic ne comunică faptul că s-a respins notificarea formulată în temeiul Legii 10/2001 pentru imobilul menționat anterior, iar Dispoziția Primarului nu a fost atacată la instanțele competente în termenul legal, fiind definitivă. Având în vedere cele prezentate, Serviciul Patrimoniu propune aprobarea închirierii fără licitație publică, pe o durată de trei ani, în favoarea Uniunii Naționale pentru Progresul României București, a spațiului cu destinația sediu pentru filiala județeană a UNPR Sibiu”, se arată în raportul ce însoțește proiectul de hotărâre ce va fi supus votului consilierilor locali. UNPR Sibiu este condus de fostul președinte al CJ Sibiu, Constantin Morar (foto).

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav