UPDATE Incendiu pe Nicolae Balcescu E-mail
Incendiu pe Nicolae Balcescu Un incendiu a izbucnit în subsolul unei clădiri de pe strada Nicolale Bălcescu. Potrivit primului adjunct al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru", maior George Virgil. Pompierii încearcă, în aceste momente, să ajungă la locul în care arde focul.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 19. Intervenţia este deosebit de dificilă datorită faptului că servanţii noştri nu au un acces facil în pivniţa imobilului şi s-a creat o temperatură foarte mare la nivelul subsolului", spune prim adjunctul ISU Sibiu.

Potrivit aceleiaşi surse, s-a intervenit cu cinci autospeciale, trei cu apă şi spumă, o autospecială de ilumnat şi o autospecială de primă intervenţie.

Nu se cunosc încă pagubele materiale şi nu au fost înregistrate victime.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav