Ursul Carpatin pregatit sa se ia la tranta cu Zmarandescu E-mail
Ursul Carpatin pregătit să se ia la trântă cu Zmărăndescu Adrian "Ursul Carpatin" Stoiţi, un timişorean legitimat în această vară la Kudokai Atlassib, aşteaptă cu interes meciul vedetă al spectacolului sportiv "Klash, Noua Generaţie de campioni în ring" cu Cătălin Zmărăndescu, de pe 18 decembrie.

Deşi mai sunt două săptămâni până la "Klash, Noua Generaţie de campioni în ring", un spectacol sportiv ce se va desfăşura în Palatul Sporturilor "Transilvania" vineri, 18 decembrie, de la ora 21.30, multiplul campion naţional de lupte libere, Adrian Stoiţi, "Ursul Carpatin", pe numele său din ring, un sportiv legitimat din vara acestui an la Kudokai Atlassib, spune că e pregătit pentru meciul cu mâna dreaptă a lui Gigi Becali, Cătălin Tmărăndescu. Cei doi se vor întâlni în ring în meciul vedetă al acestui eveniment, într-un meci de Mixed Martial Arts, primul de acest gen din România în care se vor afla faţă în faţă doi luptători autohtoni.
 
Iubitorii acestui gen de luptă vor asista, cu siguranţă, la un meci extrem de interesant. Se vor afla faţă în faţă doi sportivi cu stiluri diferite. Dacă Stoiţi alege lupta la sol, dat fiind faptul că practică de atâţia ani lupzele libere, Zmărăndescu e adeptul luptei în picioare, rezolvând până acum multe meciuri cu lovituri puternice de picior. "Mă antrenez pentru acest meci câte 4 ore pe zi. Condiţiile de pregătire aici, la Sibiu, în AtlassCym, sala de la Hotelul Ramada, sunt peste cele de care am avut parte până să ajung la acest club. Am semnat în vară şi, de atunci, am stat mai mult prin Sibiu, m-am pregătit cum trebuie şi acum aştept cu interes acest meci", a afirmat Adrian Stoiţi. Adrian "Ursul Carpatin" Stoiţi este multiplu campion naţional de lupte libere.

Component al lotului naţional al României, Stoiţi are în palmares 7 medalii de aur la copii şi juniori, un loc 3, în 2008, la seniori (deşi mai are un an de juniorat) şi un loc 5 la Campionatul European (2008). Acum 2 ani, "Ursul" Stoiţi a luptat în primul său meci important de MMA, la Sibiu, în gala Klash III, unde l-a avut ca adversar pe campionul olandez de MMA şi Jiu Jitsu brazilian, Hans Stringer. Deşi a pierdut meciul său de debut, Stoiţi s-a remarcat prin aptitudinile sale fizice şi tehnice. Încurajat de laudele primite în urma luptei cu Stringer, Adrian Stoiţi a mers să se pregătească la SuperPro, în Olanda, alături de sportivi renumiţi în acest stil de luptă, Hans Stringer, Hathan Schroutern sau brazilianul Vittor Viana, care acum este antrenorul personal al lui Wanderlei Silva, marele campion Pride. Din octombrie 2007, "Ursul Carpatin" a luptat în 8 meciuri internaţionale, câştigând 5 dintre ele, unul prin KO.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav