Va intereseaza o cariera militara E-mail
cariera militara Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Sibiu aduce în atenţia tinerilor (băieţi şi fete), care doresc să urmeze o instituţie militară de învăţământ universitar sau o instituţie de învăţământ militar postliceal, faptul că se pot prezenta la sediul nostru din Calea Dumbrăvii nr. 32, în vederea consilierii şi întocmirii dosarelor de candidaţi.

Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs un număr de 542 locuri (din care 72 pentru candidaţii de sex feminin) pentru formarea ofiţerilor în activitate pe filieră directă, şi 286 locuri (din care 43 pentru candidaţii de sex feminin) pentru formarea maiştrilor militari pe filieră directă. De asemenea, se fac înscrieri pentru cursurile de formare a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate pe filieră indirectă, fiind scoase la concurs un număr de 97, respectiv 867 locuri.

Informaţii detaliate referitoare la criteriile de recrutare, documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, probele de selecţie şi concursul de admitere se pot obţine zilnic, la:

- Biroul Informare Recrutare Sibiu, cu sediul în Calea Dumbrăvii nr. 32, telefon 0269/24.47.12, între orele 8-16;
- Centrul Militar Judeţean Sibiu, str. Octavian Goga nr. 1A, telefon 0269/42.23.33, între orele 16-20.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav