Vanzarea produselor de sezon pe domeniul public E-mail
Vanzarea pe domenii publice Ca în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă, municipalitatea a luat toate măsurile pentru a oferi sibienilor un oraş frumos decorat în spiritul acestor sărbători. Echipele de lucru montează în prezent iluminatul festiv şi amenajează Târgul de Crăciun şi scena pe care vor evolua artiştii.

Pe lângă spaţiile de vânzare a produselor de sezon oferite de organizatorii Târgului de Crăciun, comercianţii pot opta pentru vânzarea acestui tip de produse şi în alte locaţii situate pe domeniul public: în faţa Magazinul Dumbrava şi în zonele de cartiere.

Pentru aceasta comercianţii trebuie să obţină un aviz din partea municipalităţii, eliberat de Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat şi să achite taxa de ocupare a domeniului public – 1 leu/metru pătrat/zi pentru persoane fizice sau 2 lei/metru pătrat/zi pentru persoane juridice.

În anul 2009, până în prezent, Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat a încasat suma totală de 168.050 lei din taxa pentru ocuparea domeniului public. În plus, în urma amplasării în oraş a celor 46 terase sezoniere, Serviciul public amintit a încasat suma de 577.694 lei.

De la începutul anului şi până în prezent au fost eliberate 148 de avize pentru organizarea de evenimente în spaţiile publice din Sibiu.

Sursa: Primaria Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav