Vernisaj la Salonul International de Arta Fotografica E-mail
Salonul de arta fotografica Organizatorii cele de a XIII-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu vor vernisa duminică, 1 noiemnrie, expoziţia din cadrul salonului. Deschiderea va avea loc la Centrul de Informare Turistică al Primăriei, de la ora 12.

Tema ediţiei din acest an a salonului a fost „Reportaj” şi „Temă liberă”. Cu ocazia inaugurării expoziţiei, vor fi acordate titluri de membrii de Onoare ai Fotoclubului Orizont pentru doi membri ai Federaţiei Luxemburgheze de Artă Fotografică (FLPA). „Cu ocazia acestei ediţii, echipa Orizont a hotărât reluarea, după nouă ani, a un obicei al Salonului, acela de a acorda titlul de Membru de Onoare al Fotoclubului Orizont artiştilor care au avut de-a lungul anilor o contribuţie deosebită pentru evenimentul de la Sibiu.

Alături de Thomas Lang din SUA care a câştigat în mod sistematic medalii la diverse secţiuni ale Salonului din ultimii ani, organizatorii au hotărât acordarea acestei distincţii şi la doi dintre membrii FLPA: Romain Nero şi Yvon Piazza”, spun organizatorii.

Intrarea este liberă, lucrările rămânând expuse până pe 30 noiembrie, inclusiv la sfârşit de săptămână, conform programului Centrului de Informaţii pentru Turişti.

Evenimentul este organizat de Primăria Sibiu, împreună cu Fotoclubul Orizont.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav