Viceprimar de paie E-mail
Viceprimar de paie Sterilizarea cainilor vagabonzi, fluidizarea traficului in unele zone ale orasului si amenajarea de noi locuri de parcare sunt principalele preocupari ale Primariei Sibiu in luna septembrie.

In lipsa lui Klaus Johannis, absent "din motive personale", planurile municipalitatii au fost prezentate, ieri, in conferinta de presa, de viceprimarul Astrid Fodor. Aceasta a refuzat, insa, sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.
Viceprimarul Astrid Fodor a refuzat, ieri, sa-si asume rolul important pe care il are in Primarie.

Serviciul public de gestionare a cainilor fara stapan din cadrul Primariei Sibiu va incepe, in a doua jumatate a lunii septembrie, o campanie de sterilizare a cainilor comunitari si a cainilor cu stapan care nu fac parte dintr-o rasa omologata. Campania este sprijinita de Asociatia Pferd und Hund e.V. din Germania, cu care municipalitatea a incheiat un protocol de colaborare. Partea germana va suporta toate costurile aferente interventiilor medicale, de personal si de dotari.

„Exportati" in Germania

Actiunea va incepe in cartierul Hipodrom, unde va fi amplasat un ambulatoriu, care va ramane aici aproximativ o luna de zile. Ulterior, acest ambulatoriu se va deplasa in toate cartierele Sibiului. „Exportul" de caini comunitari in Germania va continua, in cadrul parteneriatului dintre Primaria Sibiu si Asociatia Das Kleine Tierheim. La sfarsitul lunii septembrie, al doilea transport, alcatuit din 40 de caini comunitari, va pleca spre Germania, unde acestia vor fi dati spre adoptie.

Zebre mutate

De asemenea, Primaria mai are in vedere sa realizeze, inainte de venirea iernii, lucrari la carosabil si sa creeze noi locuri de parcare. Pentru a fluidiza traficul din zona Calea Dumbravii - Mihai Viteazu, municipalitatea a decis relocarea trecerilor de pietoni din Piata Aurel Vlaicu. Acestea vor fi mutate spre exteriorul sensului giratoriu. A doua lucrare care va afecta traficul va fi realizata pe strada prof. Ioan Moga. Aici lucrarile de extindere a retelei de gaz vor impune conditii de circulatie in regim de santier pentru o perioada de doua saptamani, incepand de lunea viitoare.

Parcari noi in zona centrala

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat al Primariei, cu acordul comisiei de circulatie, a decis crearea a 88 de locuri de parcare pe lungimea strazii Dealului. Trasarea lor va incepe saptamana viitoare. Tot la inceputul saptamanii viitoare, vor fi trasate 18 locuri de parcare laterala si pe strada Felinarului. Si parcarea de la Teatru va suferi modificari. Aici vor fi trasate noua locuri de parcare suplimentare, iar parcarea pentru taxi va fi reorientata. Numarul locurilor de asteptare pentru taxi va ramane nemodificat, iar acestea vor parca in sir. Decizia e menita sa creeze taxiurilor un flux mai bun spre iesire, dar si sa suplimenteze numarul de locuri de parcare al acestei zone.

Raspunsuri „pasate"

Primarul Klaus Johannis a lipsit, ieri, de la conferinta de presa saptamanala a Primariei. „Din motive personale", a explicat viceprimarul Astrid Fodor, care i-a tinut locul. Fodor a tinut sa precizeze, in fata jurnalistilor, ca a fost anuntata ca va sustine ea conferinta de presa cu numai 40 de minute inainte de ora fixata. Desi a marturisit ca nu a avut emotii, Astrid Fodor a refuzat sa raspunda intrebarilor ziaristilor, precizand ca „primarul este coordonatorul principal al proiectelor din Primaria Sibiu, si el a fost ales cu peste 85% din voturile sibienilor si el este cel mai in masura sa raspunda intrebarilor referitoare la ce se intampla in Sibiu".

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav