Victorie chinuita pentru CSU Calota s~a accidentat E-mail
victorie chinuita CSU Sibiu a câştigat la un punct diferenţă, 81-80, meciul disputat împotriva echipei CSM Bucureşti.

Studenţii au fost conduşi aproape tot meciul dar au fost salvaţi de Ban şi Miskovic pe final.

Clavon începe partida cu Brown, Herndon, Smith, Calotă şi Miskovic. Sfertul începe bine pentru sibieni, Brown fiind protagonistul primului coş de trei puncte şi aduce primele puncte în tabăra oaspete. Calotă se dezmorţeşte şi el, recuperează însă este faultat şi pierde mingea. Herndon devine „campion” la ratări la aruncările de două puncte şi este înlocuit cu Haiduc. CSM Bucureşti profită şi preia conducerea, 7-5. Miskovic pătrunde şi el dar este faultat, transformă ambele libere. Santana îşi aduce şi el aportul la distanţarea echipei sale, 13-8 în minutul şapte. CSU revine şi se apropie la trei puncte distanţă, dar faultul comis de Herndon îi dă posibilitatea lui Habus să transforme cele trei libere. CSM rămâne la conducere, iar Santana îşi aduce şi el aportul cu un coş de două înainte de final, 21-17 în favoarea gazdelor la finalul primului sfert.

Sfertul doi începe bine pentru CSM care se distanţează la şase puncte. Atacurile sibienilor nu se încheagă bine, pe când gazdele se distanţează la nouă puncte, cea mai mare diferenţă de pînă acum. Johnson face paşi des, iar ceilalţi coechipieri se rezumă la acţiuni individuale, pe când bucureştenii par mai uniţi. Sibianii sunt ameţiti, niciunul dintre ei nu se remarcă prea mult, iar Clavon cere time out, la 28-21 pentru echipa din capitală. La jumătatea sfertului, Calotă se accidentează la mâna dreaptă şi rămâne departe de teren până la final. Herndon ratează copilăreşte, iar Miskovic şi Haiduc numără deja trei greşeli individuale. Sfertul se încheie tot în favoarea CSM-ului, 36-34. Primele atacuri ale ambelor echipe în sfertul trei sunt ratate. Totuşi, Johnson şi Herndon reduc diferenţa. Dee îi introduce şi pe Dan Pui şi George Tănase, cu o evoluţie ştearsă însă. Helcioiu reuşeşte un coş de la distanţă. Tabela arată 47-47, iar Brown îşi duce echipa în avantaj. Scorul se menţine strâns, dar CSM are avantajul de a juca în faţa propriilor suporteri şi câştigă şi cel de-al treilea sfert cu 58-56.

Ultimul sfert aduce mai multă acţiune din ambele părţi. Intră şi Ban. Apărarea echipei de pe Cibin pare şubredă pentru că CSM se distanţează iar, 69-63, şi de la margine se cere time out. Haiduc iese cu cinci greşeli personale şi reintră Ban. Santana şi Brown ratează de trei, în timp ce Johnson-ul bucureştenilor numără trei coşuri consecutive de trei puncte. Ultimele minute sunt de foc. Ambele echipe faultează din ce în ce mai des. Liberele curg în ambele tabere. În ultimul minut, scorul este 80-79 pentru CSM. Brown ratează o aruncare de trei puncte, CSM recuperează, Ban interceptează aruncarea, pasează pentru Miskovic. Sârbul porneşte în atac, e faultat şi transformă sigur cele două libere. Bucureştenii nu mai au timp pentru un nou atac iar CSU câştigă la limită, 81-80 meciul de la Bucureşti.

Pentru CSU s-au remarcat: Miskovic 21 p, Herndon 20 p, Brown 25 p, Smith 13 p, Johnson, Ban şi Haiduc câte 4 p.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav