Victorie impotriva Stelei E-mail
victorie impotriva stelei CSU Sibiu a învins cu 94-85 pe Steaua Bucureşti, într-un meci în care nu au lipsit emoţiile date mai ales de stelistul Roland Timus, pe final.

Startul a fost slab pentru CSU şi pentru că Brown ratează şansa de a aduce primele puncte. Cel care face acest lucru este nou-venitul Paul Herndon, cu un coş de două puncte. Steaua nu ezită şi preia conducerea, la 5-2. Smith nu se încălzeşte bine, noroc cu Haiduc, care duce echipa pentru prima dată în avantaj. Neputinţa de început a lui Smith şi ratările de trei permit oaspeţilor să preia din nou conducerea, iar în minutul 6, la 8-9 pentru CSU, se cere primul time out.

Un minut mai târziu intră Calotă în locul lui Johnson, însă nu reuşeşte mare lucru. Pe întregul meci. Haiduc pare că ţine lucrurile sub control, la fel şi Herndon care devin principalii jucători ai sibienilor în primul sfert. CSU are noroc şi cu cel de-al doilea jucător nou, Miskovic, chiar dacă poartă tricoul cu numărul ghinionist, 13. Haiduc şi Timus au ultimul cuvânt pe final de sfert, acesta încheidu-se 24-18 pentru gazde.

Acelaşi Haiduc aduce primele puncte în sfertul doi, iar Johnson obţine primul coş de trei al "studenţilor". Timus încearcă disperat să-şi aducă echipa pe linia de plutire, însă nu se poate descurca singur. Între timp diferenţa se măreşte la 11 puncte. Pentru scurt timp, însă, pentru că CSU face greşeli copilăreşti şi Steaua începe să joace în ritm rapid. Smith nu pare în apele lui şi ratează două coşuri consecutiv, şi este înlocuit de Clavon cu Calotă. Nici acesta nu este mai bun decât el. Echilibrul este totuşi menţinut de Herndon. Haiduc face trei greşeli personale şi este înlocuit, iar Brown arată ceea ce poate el mai bine, două coşuri de trei. Prima repriză se termină 42-37, iar Herndon devine singurul jucător din tabăra sibiană care nu este înlocuit timp de două sferturi. Al treilea sfert îl aduce în prim plan pe Brown cu un coş de trei, însă următoarele atacuri ale sibienilor sunt fără rezultat favorabil.

Herndon îşi "dezvăluie" punctul slab al său, ratarea liberelor. Haiduc face senzaţie cu un coş de trei însă ajunge la patru greşeli individuale şi este înlocuit cu Ban. Steaua pare să revină prin Popescu şi Timus, acesta din urmă reuşind un slum-dunk frumos. Lui Brown nu îi mai ies mingile de trei, însă CSU îşi menţine diferenţa terminând al treilea sfert la 66-55. În ultima parte lucrurile se încing. Sala plină însă simte presiunea pusă de stelişti şi îşi încurajază fanii. Haiduc nu mai reintră din cauza cumului de greşeli personale, în schimb Miskovic face senzaţie cu câteva coşuri ce ridică echipa de pe Cibin. Steaua se dezmeticeşte şi ea, iar Timus reuşeşte să micşoreze diferenţa la numai şase puncte, 80-74. Noroc cu Smith şi Calotă care îşi îmbunătăţesc considerabil jocul şi măresc avantajul pe tabela de marcaj. Finalul îi aparţine lui Calotă care îşi spală greşelile din prima parte a meciului, iar scorul se termină 94-85. Pentru CSU s-au remarcat: Smith 20 puncte, Miskovic 18p, Herndon 13 p, Haiduc 13 p, Calotă 11 p, Johnson 10 p, Brown 9p .

Declaraţii după meci:
Teo Cizmic, antrenor Steaua Turabo
Sibiul arată bine, joacă bine, ştiu foarte bine ce joacă. În opinia mea, Sibiul va intra în final four. Noi, pe termen scurt, avem aobiectiv intrarea în play-off.


Darnell Clavon, antrenor CSU Sibiu Le-am spus jucătorilor la vestiar că nu trebuie să fie extraordinari, trebuie să fie suficient de buni, cât să câştige. Nu ştiu de transferurile făcute de Mediaş sau Ploieşti. Săptămâna asta am fost preocupat de meciul cu Steaua, iar săptămâna viitoare mă voi concenra pe Cluj. Când vom juca cu Mediaşul sau cu Ploieştiul, atunci voi vedea. Astăzi sunt fericit, mâine mă odihnesc, iar de luni pregătesc meciul cu Gladiator Cluj. Legat de Robertson, este o posibilitate să se întoarcă la chipă, însă nu am niciun control asupra acestei situaţii.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav