Vineri, despre The Rolling Stones sau Led Zeppelin sau Black Sabbath E-mail
Vineri, despre The Rolling Stones sau Led Zeppelin sau Black SabbathLibrăria Humanitas Constantin Noica inaugurează de la finele acestei săptămâni o serie de întâlniri pentru pasionatii de lecturi si muzică ”faină”.

Rhythm & Books, adică întâlnirile moderate de Adrian Prohaska vor porni discutiile de la istoria unor trupe. ”Lecţie de muzică? Nu. Oră de educaţie muzicală? În nici un caz. Rhythm & Books înseamnă, simplu, o discuţie lejeră despre biografia unor legende ca Led Zeppelin, Queen, The Who, Black Sabbath sau The Beatles”, se arată într-un comunicat emis de Librăria Humanitas din centrul Sibiului.

Prima întâlnire este programată pentru vineri, 4 februarie, de la ora 18.00, și este dedicată celor de la The Rolling Stones, trupa care a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume. ”În librăria de pe strada Nicolae Bălcescu cititorii pot deveni oricând moderatori”, îndeamnă reprezentanții librăriei. Întâlnirile vor avea loc lunar, iar pentru martie, discuțiile vor porni de la Led Zeppelin.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav